Képviselt gyártóink

Intenzív terápia és anesztézia; Gyógyszeradagolás és Fájdalomterápia

ICU Medical

Innovatív megoldásokat és kiváló támogatást nyújt az egészségügyi szakembereknek és szolgáltatóknak a biztonságos betegellátáshoz és az ellátás teljes költségének csökkentéséhez.

"Mi, a ICU Medical-nál szenvedélyesen törekszünk a betegek életének javítására és megmentésére magas színvonalú, innovatív orvostechnikai eszközök és szolgáltatások nyújtása révén. Vezető globális gyártója vagyunk speciális orvostechnikai eszközöknek, amelyek innovatív és életmentő megoldásokat kínálnak a világ egészségügyi piacain. Az infúziós terápiában, az érrendszeri hozzáférésben, az életmentő ellátásban és a speciális termékek területén specializálódott termékeink megtalálhatóak kórházi, sürgősségi, otthoni és speciális ellátási környezetben, a kritikus és intenzív ellátásban, a sebészetben, a műtét utáni kezelésben és a krónikus betegségek kezelésében."

 

convatec logo rgb primary blueunomedical

Az Unomedical a  ConvaTec globális gyógyászati segédeszköz termékgyártó része.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az innováció és az elkötelezettség erős hagyomány nálunk. A találékonyság lehetővé teszi számunkra, hogy válaszokat találjunk az egészségügyi szakemberek és a hétköznapi emberek által a mindennapi életükben szembesülő kihívásokra.”

Az UNO márka a következő kategóriákat öleli fel: a műtő és az intenzív osztályok egyszeri használatú termékei, mint a katéterek, a vizeletgyűjtő zsákok, légútbiztosítás eszközei.

 

Redax logo

A Redax a tapasztalatokat és az innovációt ötvözi a klinikai követelmények figyelembe vételével, az orvosokkal, mérnökökkel és véleményformálókkal folytatott folyamatos együttműködés révén. A termék prototípusától a marketingig, semmit nem bízunk a véletlenre.
A kutatási és fejlesztési részleg felkészültsége, az orvosbiológiai felhasználású nyersanyagok mély ismerete széles és teljes körű drenázs eszköz portfóliót biztosít és folyamatosan új megoldásokat kínál a termékportfólió fejlesztése érdekében. A Redax K + F innovatív potenciálját a nemzetközi szabadalmak is elismerik.
A belső gyártási folyamatok garantálják az egész gyártási fázis ellenőrzését, és biztosítják a kiváló minőségű termékeket, a gyors szállítást és a versenyképes költségeket.

 

Medisize logo

A Medisize több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik légútbiztosítási termékek fejlesztésében és gyártásában. Kiváló minőségű eldobható eszközöket kínál, amelyeket az anesztézia, intenzív és neonatológia osztályok használnak a világ minden részén.

 

vogt medical

Német minõség 1991 óta.
"A minőség bizalmat teremt. Magas minõségű termékeink, globálisan alkalmazható és innovatív egyszerhasználatos orvosi termékeink, valamint hosszútávú tapasztalatunk biztosítják a felhasználó barát és folyamatosan fejlődő termékportfóliónkat."

 

proact

A  PROACT Medical 1995-ben alakult az Egyesült Királyságban. A betegmegfigyelés, diagnosztika, légút menedzsment, anesztézia és az újraélesztés területén használt termékek gyártásával foglalkozik.


 

Műtéti eszközök

integralife logo header

Az Integra LifeSciences, vezető orvostechnikai vállalat, azon dolgozik, hogy a sebészek a legjobb betegellátás biztosítására koncentrálhassanak. Az Integra innovatív megoldásokat kínál az ortopédiai végtagműtétekben, az idegsebészetben, a rekonstrukciós és az általános sebészetben.


 

Kardiológia és Szívsebészet

microport

A MicroPort termékei 10 fő orvosi szakterületet fednek le, beleértve az intervenciós kardiológiát, az ortopédiát, a szívritmus kezelését, az elektrofiziológiát, a cukorbetegség és endokrin kezelést és a sebészeti kezelést.

 

LN Logo Main RGB

A LivaNova egy globális orvosi technológiai vállalat, amely közel öt évtizedes tapasztalatra épül, és elkötelezett a betegek életminőségének javítása irányába. A fejlett technológia és áttörő fejlesztések kiválómegoldásokat kínálnak a betegek, az egészségügyi szakemberek és az egészségügyi rendszerek számára.

GenthermCSZ Logo fc

A Cincinnati Sub-Zero (CSZ) több mint 75 éve a hőmérséklet-szabályozó berendezések vezető szállítója, világszerte kiváló minőségű hőmérséklet-menedzsment termékeket nyújt.  
"A termékeket úgy tervezzük, hogy mind a betegek mind az egészségügyi szakemberek kényelmét szem előtt tartjuk. Fontos számunkra az egyszerű használat és az innováció, hogy a beteg testhőmérsékletét a műtőben, a kórteremben, az intenzív osztályon és  más területeken menedzseljük szerte a világon."


 

Urológia és Nőgyógyászat

tht

A THT-Bioscience jelentős, független szereplő a műtéti implantátumok tervezésének, kutatásának, gyártásának és értékesítésének területén.  Folyamatosan kutatja az új megoldásokat, és minden évben számos innovációval áll elő.
Az eszközök minősége és biztonsága kiemelten fontos. A vállalat megfelel a legmagasabb szintű tanúsítványi feltételeknek.
A THT-Bioscience az innovatív gyakorlati megoldások teljes skáláját nyújtja a betegek és az orvosok felé, mindig szem előtt tartva a biztonságot és megbízhatóságot.

 

dipromed

A  DIPROMED 1978 óta dolgozik az orvostechnikai eszközök piacán. Mindig szorosan együttműködött a sebészekkel és a biomérnökökkel akik hozzájárultak az innovatív beültethető termékek kutatásához, fejlesztéséhez és megvalósításához.

A DIPROMED az alábbi területeken van jelen termékeivel:

• Sebészeti polipropilén sérvhálók
• Urológiai és nőgyógyászati hálók a női vizelet inkontinencia kezelésére és a medencefenék erősítésére.
• Urológiai protézis rendszer férfi stressz vizelet inkontinencia kezelésére.
• In vitro diagnosztikai eszközök (IVD): biológiai anyagok szállítására szolgáló tartályok.

boston

A Boston Scientific innovatív orvosi megoldások révén segíti az életet, amelyek javítják a betegek egészségét a világ minden táján.


 

Fül-Orr-Gégészet

1280px Smith Nephew.svg

A Smith & Nephew több mint 100 országban támogatja az egészségügyi szakembereket mindennapi erőfeszítéseikben, hogy javíthassák betegeik életét.
"Ezt úgy tesszük, hogy úttörő megközelítést alkalmazunk fejlett gyógyászati termékeink és szolgáltatásaink tervezésénél, biztosítva a különböző technológiákhoz való szélesebb körű hozzáférést világszerte több ügyfelünk számára, valamint jobb eredmények elérését a betegek és az egészségügyi rendszerek számára."