Vevői elégedettség felmérő kérdőív

Kérdőív partnereink elégedettségére vonatkozólag

A ReplantMed Kft. MSZ EN ISO 9001 2001 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszerének és cégeinek kapcsolatának állandó fejlesztése érdekében megrendelőink, partnereink megelégedettségét folyamatosan mérni, elemezni kívánja.

Kérjük, hogy szíveskedjenek Társaságunk működését - cégünk számára rendkívül fontos - 3 terület minősítésével értékelni és jelezni azt is, hogy az Ön szempontjából melyik kijelentés milyen fontosságú.

Kitöltési útmutató: Kérjük, hogy az állítások mellett található értékskálán (1-egyáltalán nem elégedett - 7-teljes mértékben elégedett) jelölje meg a saját véleményének megfelelő értéket, majd válassza ki az Önnek legfontosabbakat.

* Kötelezően kitöltendő mezők

 

Amennyiben Ön 2019. május 31-ig bezárólag Dexcom glükózmonitorozó szenzort vásárol az akció keretében, úgy a szenzor ára bruttó 24.000 Ft.

Az akció a rövid lejáratos (2019. május 31.) szenzorokat érinti, és a 2019. május 29-ig cégünkhöz beérkezett megrendelésekre vonatkozik!

Az akciós ár tartalmazza a szállítási költséget, valamint a jeladó és a vevőegység 10 napi kölcsönzési díját. A jeladót, a vevőegységet, valamint az erre vonatkozó bérleti szerződést képviselőnk személyesen adja át Önnek, előre egyeztetett időpontban.

A szenzorokat utánvéttel szállítjuk, a vételárat kizárólag a termék átvételekor tudja kifizetni a futárnak készpénzben vagy bankkártyával. Egészségpénztári zárolásra nincs lehetőség! A számlát a csomag tartalmazni fogja.

Amennyiben az Ön által megadott szállítási dátumot nem tudjuk teljesíteni, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot az új dátum egyeztetése miatt. A rövid lejárat miatt ezen termékekre csak legkésőbb május 31-i szállítást kérhet! A szállítási nap reggelén a futárcég sms-ben értesítést küld a megadott telefonszámra.

 

Kérjük, hogy a megrendeléshez  töltse ki ezt a nyomtatványt!